Pintaperho, ottiperho, perhokalastus, perhonsidonta, taimenperhot, harjusperhot, rautuperhot, parhaat perhot, myydään perhoja, top 5 perhot, top 3 perhot, nymfit, uppoperhot, streamerit, pinturit, larva

Tietoa meistä


Pintaperho Fishing Oy on kotimainen perhonsidontaan ja perhokalastukseen keskittyvä pienyritys, jota pyöritetään sivutoimisena yrityksenä. Myytävät perhot valmistetaan 100 %:sesti käsityönä Suomessa allekirjoittaneen toimesta. Ajatus yrityksen perustamisesta on kypsynyt muutaman vuoden aikana mielessä, kun sidottujen perhojen määrä on karannut pitkälle yli oman tarpeen. En pysty kilpailemaan määrässä ja hinnassa Kiinalaisia ja Thaimaalaisia perhonsidonta-tehtaita vastaan, joten haluan erottua niistä myymällä sellaisia perhoja joista minulla, tuttavallani tai asiakkaalla on jo kokemuksia. Lisäksi panostan erityisesti perhojen laatuun ja kalastavuuteen. 

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Tietoa meistä”

  1. Moi, tavattiin päätoimen parissa. Oli instassa hieno kokoelma kuulapää Black zuluja. Ostaisin ja jos kerkeet lähettämään ennen reissuasi. Laitan saman viestin instaan.

    Vastaa

Jätä kommentti